گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
فراکسیون‌های شیعه:

معرفی کابینه الکاظمی به پارلمان طی ۲۴ ساعت

یکی از رهبران ائتلاف فتح به ریاست دبیرکل سازمان بدر گفت، نخست‌وزیر مکلف عراق از مأموریت خود برای تشکیل دولت جدید کناره‌گیری نکرده و کابینه وزارتی خود را ظرف ۲۴ ساعت به پارلمان معرفی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 26
کد خبر: ۴۱۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سعد السعدی، از رهبران ائتلاف فتح به ریاست هادی العامری، دبیر کل سازمان بدر عراق در گفت‌وگو با شفق‌نیوز گفت: اخبار منتشر شده درباره تهدید کردن گروه‌های سیاسی از سوی مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر مکلف عراق به خودداری از تشکیل دولت جدید، نادرست است بلکه او مصمم است تا قبل از پایان مهلت قانون اساسی، مأموریت خود را به پایان برساند.

 

السعدی در ادامه گفت، همه نیروهای سیاسی به دنبال موفقیت مأموریت الکاظمی در تشکیل دولت خود هستند و طبق آخرین اطلاعات جلسه رأی اعتماد به دولت جدید طی روزهای آتی خواهد بود.

 

این در حالی است که کاطع الرکابی، نماینده فراکسیون دولت قانون روز شنبه گفته بود، الکاظمی با موانعی بر سر راه تکمیل کابینه وزارتی و معرفی آن به پارلمان روبه‌رو بوده و پیش‌بینی می‌شود طی روزهای آینده از مأموریت تشکیل دولت کناره‌گیری کند.

 

فراکسیون «صادقون» به ریاست دبیر کل جنبش «عصائب اهل الحق» نیز اعلام کرد، الکاظمی کابینه وزارتی خود را ظرف ۲۴ ساعت به پارلمان خواهد داد.

 

فاضل الفتلاوی، نماینده این فراکسیون گفت، نخست‌وزیر مکلف در راستای عمل به رویکرد گروه‌های شیعی مبنی بر انتخاب اشخاص کارآمد و شایسته برای پست‌های وزارتی، برخی اصلاحات را درباره اسامی نامزدهای کابینه انجام داده است.

 

وی گفت، الکاظمی طی ۲۴ ساعت آتی درخواستی را به پارلمان برای اعطای رأی اعتماد به دولتش ارائه خواهد داد و جلسه رأی اعتماد به دولت الکاظمی احتمالاً پنج‌شنبه آتی برگزار خواهد شد.

ارسال نظر